LED مخفف Light Emitting Diode است و این فناوری برای اولین بار در سال 1962 معرفی شد. اگرچه دانشمندان بسیاری در ایجاد LED امروزی مشارکت داشتند، نیک هولونیاک و اولگ لوسف همچنان چهره های برجسته برای اختراع چراغ های LED هستند. علیرغم اینکه ال ای دی ها چقدر در زندگی روزمره ما ضروری شده اند، اکثر آنها نمی دانند چراغ های LED چگونه کار می کنند. اگر در مورد عملکرد اصلی LED و سوالات مرتبط کنجکاو هستید، این مقاله برای شما مناسب است. LED اساسا یک دیود نیمه هادی است که هر زمان برق/ولتاژ از آن عبور کند روشن می شود. الکترولومینسانس ماده اولیه ای است که به انتشار نور در LED کمک می کند. من در این مقاله لامپ های LED را به طور کامل توضیح خواهم داد تا بدانید روزانه از چه چیزی استفاده می کنید. همچنین، من به برخی از مزایا و معایب فناوری نور LED محبوبمان اشاره خواهم کرد. بدون هیچ مقدمه ای، بیایید شروع کنیم. ما در این مقاله به مبحث نحوه عملکرد چراغ های LED می پردازیم. جهت خرید و اطلاع از قیمت انواع چراغ خیابانی تنیسی، چراغ خیابانی ژوپیتر، چراغ خیابانی راکتی، چراغ خیابانی ماژولا، پروژکتور، ریسه های تزئینی، سیم و کابل و لامپ های led در تهران با کارشناسان صنایع روشنایی سنا تماس بگیرید.
فهرست مطالب
آیا تا به حال در مورد دیود اتصال pn شنیده اید؟ اصل کار LED بر اساس دیود اتصال pn است. دیود ساطع نور (LED) الکتریسیته دریافت میکند و بعداً الکترونهایی با بار مثبت و منفی ایجاد میشوند و در این فرآیند نور مرئی دریافت میکنیم.
LED به تنهایی دارای سیستم مدیریت حرارت داخلی نیست. با این حال، انرژی کمتری مصرف می کند و مقدار کمی گرما ایجاد می کند.
اینها برای زندگی روزمره ما ضروری نیستند. ال ای دی ها خود را به اندازه کافی خنک نگه می دارند تا در اثر گرما انفجاری ایجاد نشود.
ال ای دی ها از دو لایه مواد نیمه هادی تشکیل شده اند. یکی مثبت (نوع p) و دیگری منفی (نوع n) و یک لایه نازک از مواد عایق بین آنها. هر زمان که جریان الکتریکی اعمال شود، الکترون های لایه n به لایه نوع p حرکت می کنند و با حفره ها (مناطق دارای بار مثبت) ترکیب می شوند.
این فرآیند انرژی را به شکل فوتون آزاد می کند و این همان نوری است که ما می بینیم. فرکانس فوتون به اندازه شکاف بین نوار هدایت بستگی دارد.
دیودهای مرئی ساطع کننده نور (VLED) با موادی ساخته میشوند که شکاف وسیعتری بین نوار رسانش و اوربیتالهای پایینتر دارند که در نتیجه فوتون با فرکانس بالاتر و نور مرئی ایجاد میشود. به طور کلی، LED ها چگونه برای ما نور ایجاد می کنند.
چراغ های ال ای دی به یک عنصر اساسی برای زندگی روزمره ما تبدیل شده اند. ما از آنها در جنبه های مختلف زندگی خود استفاده می کنیم.
همه لامپ های LED یکسان نیستند، اتصالات آنها نیز همینطور است. تقریباً 7 نوع اتصالات چراغ LED در بازار فعلی موجود است.
چندین گزینه اتصالات برای نورافکن های LED نیز وجود دارد. با این حال، آنها در حال حاضر دغدغه ما نیستند.
LED ها مطمئناً دارای مزایای بزرگی هستند، مانند – هزینه کم، تولید حرارت کم و راندمان بالا. اینم قسمت مفصل:
لامپ های LED نسبت به لامپ های رشته ای سنتی انرژی کمتری مصرف می کنند و در هر وات نور بیشتری تولید می کنند. من یک مقاله کامل در مورد تفاوت بین لامپ های رشته ای LED و معمولی نوشته ام . شما همچنین می توانید آن مقاله را بررسی کنید.
LED ها می توانند تا 50000 ساعت دوام بیاورند، در مقایسه با 1000-2000 ساعت برای لامپ های رشته ای و 15000 ساعت برای CFL.
بسیاری از چراغهای الایدی قابلیت کمنور کردن آنها را دارند. این ویژگی به تزئین خانه ها و ایجاد حال و هوای مناسب برای شما کمک می کند.
ال ای دی ها ایمن تر هستند زیرا گرمای کم عمقی تولید می کنند و احتمال سوختن یا انفجار وجود ندارد.
ال ای دی ها در رنگ ها، شکل ها و اندازه های مختلف موجود هستند که آنها را برای چندین کاربرد مناسب می کند.
الایدیها حاوی جیوه یا سایر مواد شیمیایی مضر نیستند و همین امر آنها را به گزینهای سازگار با محیط زیست تبدیل میکند.
هزینه راه اندازی دست اول می تواند گران باشد و ارزش آن را دارد زیرا برای مدت طولانی خدمات دریافت خواهید کرد. با این حال، اگر به جای استفاده از نوارهای LED رنگارنگ اینجا و آنجا، فقط از نور انرژی سفید استفاده کنید، می توانید قیمت را کاهش دهید.
ال ای دی ها به گرما حساس هستند و به همین دلیل ممکن است در دماهای گرم خوب کار نکنند. الایدیهای خود را در خانهتان نگه دارید و درست میشوند.
برخلاف لامپهای رشتهای سنتی، چراغهای LED نمیسوزند – با گذشت زمان کمنور و کمنور میشوند. این فرآیند کاهش نور، استهلاک لومن نامیده می شود.
گاهی اوقات دمای نور بالا برای یک هدف خاص مورد نیاز است و نور LED در آن حالت نمی تواند گرما تولید کند. به دلیل رنگ دمای پایین، لامپ های LED گاهی اوقات تاخیر می کنند.
جهت خرید و اطلاع از فیمت انواع چراغ خیابانی تنیسی ، چراغ خیابانی ژوپیتر ، چراغ خیابانی راکتی ، چراغ خیابانی ماژولا ، پروژکتور ، ریسه های تزئینی ، سیم و کابل و لامپ های led در تهران با کارشناسان صنایع روشنایی سنا تماس بگیرید.
خرید و اطلاع از فیمت انواع چراغ خیابانی تنیسی ، چراغ خیابانی ژوپیتر ، چراغ خیابانی راکتی ، چراغ خیابانی ماژولا ، پروژکتور ، ریسه های تزئینی ، سیم و کابل و لامپهای led در تهران – چراغ خیابانی تنیسی
دسته بندی:
مقالاتجهت خرید انواع محصولات روشنایی با ما در ارتباط باشید
(در ساعات کاری)
دیدگاهتان را بنویسید